Home Minami producten Wat u moet weten Vergelijk omega-3 producten Over Minami-Nutrition Verkooppunten van de producten van Minami Contact

VeganDHA

De DHA in VeganDHA wordt gewonnen uit de microalg Schizochytrium sp. en wordt aangeboden in een vegetarische capsule. Eén softgelcapsule bevat 200 mg DHA. Hiermee is het een van de hoogst gedoseerde vegetarische DHA-supplementen ter wereld. Bovendien is er 750 mcg astaxanthine toegevoegd.

DHA is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. DHA is eveneens van belang voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangezien extra inname van 200 mg DHA door de moeder (bovenop de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 250 mg EPA/DHA) bijdraagt aan de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van de foetus en de zuigeling die borstvoeding krijgt.

Minami

De omega 3-supplementen van Minami bieden zonder de twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dit komt door het gepatenteerde productieproces dat gebruik maakt van CO2-extractie. Bijkomend voordeel is dat de producten hiermee de kleinste ecologische voetafdruk ter wereld hebben.

Dus als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor de visoliesupplementen van Minami.


Waar is MorEPA te koop?

Samenstelling van VeganDHA


210 mg omega 3-vetzuren
 
Waarvan:
200 mg DHA
 
ca. 68 mg omega 6-vetzuren
 
Waarvan:
68 mg DPA
 
750 mcg astaxanthine
 
Hulpstoffen:
Vegetarische capsule (aardappelzetmeel), glycerol, sorbitol, Euchema-zeewier, mono- en diglyceriden van vetzuren, middellange keten triglyceriden, carnaubawas, siliciumdioxide, natuurlijk sinaasappelaroma, sojalecithine, Miradoxan® (mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract).
 
Allergie-informatie:
Bevat soja.
 
Gegarandeerd vrij van:
Gluten, lactose, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
 
Gebruik:
Een capsule per dag, liefst bij een maaltijd, of zoals geadviseerd.

 

home | producten | omega-3 | vergelijk | over ons | verkooppunten | contact | disclaimer