Home Minami producten Wat u moet weten Vergelijk omega-3 producten Over Minami-Nutrition Verkooppunten van de producten van Minami Contact

Over Minami

Minami kenmerkt zich door het aanbod van omega-3-supplementen die middels een unieke extractiemethode verkregen worden. Door de zeer hoogwaardige kwaliteit van de producten wordt Minami inmiddels wereldwijd in meer dan 25 landen verkocht. Sinds het begin is de visie geweest om de zuiverste visolie te produceren op de meest milieuvriendelijke manier en waar de werkzaamheid wetenschappelijk van onderbouwd kan worden.

Over Vitals Voedingsupplementen

Sinds 1 september 2009 is Vitals Voedingssupplementen de distributeur van Minami-producten in Nederland. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden omdat we de passie voor pure en werkzame producten delen. Vitals richt zich met haar eigen supplementen op de complementaire gezondheidszorg. Bij artsen en therapeuten die veel met voedingssupplementen werken, staat Vitals bekend als een hoogwaardig merk met uitstekende informatievoorziening, waarbij wetenschappelijke onderbouwing van de werking van de producten centraal staat.

Vitals is een dynamisch bedrijf met een deskundig team van medisch en complementair geschoold personeel met veel kennis. De producten van Vitals en Minami passen beide uitstekend bij de consument met bovenmatige interesse in voedingssupplementen van superieure kwaliteit en werkzame doseringen.

Minami en het milieu Minami en wetenschap Minami producten
S.M.A.R.T. choice Ecologisch verantwoord Wetenschappelijke studies Producten van Minami
Minami onderscheidt zich op 5 vlakken ten opzichte van andere visoliemerken. Kiezen voor Minami is dan ook een slimme keuze!

Lees hier meer over die 5 belangrijke pijlers.
Minami gebruikt een distillatieproces dat zeer milieuvriendelijk is en vermijdt het gebruik van irriterende, chemische solventen. De warmte en elektriciteit die nodig zijn voor dit proces, wordt ook op een ecologische manier gegenereerd door gebruik te maken van bio-grondstoffen. Minami legt de nadruk op wetenschap. Het belangrijkste is natuurlijk de werkzaamheid en toepasbaarheid van de producten en dit wordt onderzocht aan de hand van humane studies. De supplementen van Minami behoren tot de beste van de wereld.

Minami biedt voor alle leeftijden de essentiële vetzuren EPA en DHA in precies de juiste verhouding en concentratie. Voor elke behoefte, voor jong en oud. De verschillen met andere merken zijn de hoge doseringen, zuiverheid en milieuvriendelijkheid van de productiemethode.
Meer informatie over Jo Wyckmans Meer info over de ecologische inspanningen van Minami Meer informatie over de wetenschappelijke studies van Minami Een overzicht van de producten van Minami
home | producten | omega-3 | vergelijk | over ons | verkooppunten | contact | disclaimer