Home Minami producten Wat u moet weten Vergelijk omega-3 producten Over Minami-Nutrition Verkooppunten van de producten van Minami Contact

MorEPA Plus


Naast een multi is visolie een van de populairste supplementen in Nederland. Dit komt omdat het op verschillende gebieden de gezondheid bevordert. De bekende omega 3-vetzuren EPA en DHA hebben een gunstige werking op het hart. DHA is daarnaast nog goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen.

De zeer hoge zuiverheid van MorEPA Plus zorgt ervoor dat u geen onbelangrijke vetten of schadelijke verontreinigingen binnenkrijgt. Bovendien vindt Minami het milieu ontzettend belangrijk en gebruiken ze dus uitsluitend onbedreigde vissoorten en worden de visoliecapsules op de meest milieuvriendelijke manier geproduceerd.

Dus als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor de visoliesupplementen van Minami.

Tot slot volstaat dankzij de hoge dosering één capsule per dag, dat is wel zo gebruiksvriendelijk. En voor de jonge gezinsleden is er ook de MorDHA Mini en MorEPA Mini.

Opmerking: De gunstige effecten van EPA en DHA op het hart worden verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 250 mg DHA en EPA. Het gunstige effect van DHA op de hersenen en het gezichtsvermogen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

 


Waar is MorEPA te koop?

Samenstelling van MorEPA PlusVetzuren en oliën:
915 mg omega 3-vetzuren

Waarvan:
635 mg EPA
195 mg DHA

Hulpstoffen:
Rundergelatine (capsule), glycerol, natuurlijk sinaasappelaroma, Miradoxan® (mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract).

Vrij van:
Gluten, lactose, soja, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Allergie-info:
Bevat visolie.

Let op:
Visolie kan in hoge doseringen een bloedverdunnend effect hebben. Mensen die bloedverdunners gebruiken dienen hier rekening mee te houden.

Gebruik:
Als voedingssupplement voor volwassenen: één softgel per dag, liefst bij een maaltijd, of zoals geadviseerd.

home | producten | omega-3 | vergelijk | over ons | verkooppunten | contact | disclaimer