Home Minami producten Wat u moet weten Vergelijk omega-3 producten Over Minami-Nutrition Verkooppunten van de producten van Minami Contact

MorDHA Mini


MorDHA Mini is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 1 tot 5 jaar en daarom beschikbaar in een zeer kleine softgelcapsule. Met 1 softgel per dag krijgt een kind meer dan 300 mg DHA en EPA in een ideale verhouding. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen overstappen op MorEPA Mini Junior.

Minami

De visoliesupplementen van Minami bieden zonder de twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dit komt door het gepatenteerde productieproces dat gebruik maakt van CO2-extractie. Bijkomend voordeel is dat de producten hiermee de kleinste ecologische voetafdruk ter wereld hebben.

Dus als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor de visoliesupplementen van Minami.


Waar is MorEPA te koop?

Samenstelling van MorDHA MiniVetzuren en oliën:
332 mg omega 3-vetzuren

Waarvan:
249 mg DHA
54 mg EPA

Hulpstoffen:
Visgelatine (capsule), glycerol, aardbeienaroma, Miradoxan® (mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract).

Vrij van:
Gluten, lactose, soja, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Allergie-info:
Bevat visolie en visgelatine.

Let op:
Visolie kan in hoge doseringen een bloedverdunnend effect hebben. Mensen die bloedverdunners gebruiken dienen hier rekening mee te houden.

Gebruik:
Als voedingssupplement voor kinderen van 1 tot 5 jaar: één softgel per dag met water innemen of stukkauwen, het liefst bij een maaltijd, of zoals geadviseerd. De capsule kan worden geopend. De inhoud dan vermengen met koude voeding zoals yoghurt, slasaus, vruchtensap of milkshake met fruit.

home | producten | omega-3 | vergelijk | over ons | verkooppunten | contact | disclaimer